fbpx

05 november 2019

Een gepersonaliseerd bestelplatform voor eindejaarsgeschenken!

Hoe herkenbaar is de volgende situatie: je vraagt jouw medewerkers of ze een voorkeur hebben op vlak van eindejaarsgeschenk. Uiteraard hebben ze dat! Maar ze kiezen allemaal voor iets verschillend. Een sportartikel, high-tech gadgets, een bon om lekker gaan te dineren… Aan inspiratie geen gebrek! Vervolgens laat je verschillende pakketjes opmaken waar iedereen uit kan kiezen. Dat gaat uiteraard gepaard met de nodige administratie. De ene werknemer geeft zijn/haar voorkeur telefonisch door, terwijl de andere ervoor kiest om het mondeling door te geven of via mail. Hoe je het ook draait of keert, het blijft een hele opgave om het voor iedereen bij te houden. Wat als we zeggen dat we een speciaal bestelplatform hebben ontwikkeld waar iedere medewerker én klant zijn/haar keuze zelf kan doorgeven en waarbij alles in orde wordt gebracht door ons? Klinkt heerlijk, niet?

1. Opstart van jouw persoonlijk medewerkersplatform

Het bestelplatform wordt opgesteld op basis van de relatiegeschenken die jouw organisatie kiest om uit te delen aan de medewerkers en klanten. Deze kies je door een bezoek te brengen aan onze showroom of door online jouw selectie te maken. Hieronder een voorbeeld van hoe de opsomming van de relatiegeschenken eruit zou kunnen zien:

2. Een gepersonaliseerd relatiegeschenk

Eens je gekozen hebt, bekijken we samen op welke manier we een persoonlijk accent aan het relatiegeschenk geven. Kiezen we voor de opdruk van jouw logo of gaan we voor de bedrijfsnaam? Maken we het nog persoonlijker door de naam van de ontvanger op het geschenk te plaatsen? Alles is mogelijk! Uiteraard bekijken we de mogelijkheden graag samen met jou.

3. Implementatie van gekozen geschenken op het platform

Nadat alle details in orde zijn gebracht, plaatsen we jouw gekozen relatiegeschenken op het platform inclusief (detail)afbeeldingen, afmetingen en de verdere omschrijving van het geschenk. Dat zorgt niet enkel voor een duidelijk overzicht, het zal ook het keuzeproces van iedere medewerker en klant vergemakkelijken (of net niet ;-)).

4. Keuze gemaakt? Bestellen en klaar!

Heeft je medewerker/klant een cadeau gekozen? Dan moet die persoon enkel zijn/haar gegevens invullen om vervolgens de bestelling te plaatsen! Eens het geschenk is besteld, zorgen wij voor de afgesproken personalisering en levering op het gewenste adres.

Het bestelplatform verlicht je op tal van vlakken waarbij zowel het keuzeproces voor jezelf als jouw medewerkers en klanten aangenaam vlot verloopt! Eindejaarsgeschenken kiezen was nog nooit zo een gemakkelijk proces!

Maak je graag kennis met ons medewerkersplatform? Dan lichten we je het graag persoonlijk toe!

Contacteer ons!