fbpx

05 november 2019

Een indrukwekkend relatiecadeau? Kies voor een luxegeschenk!

Een gevoel van dankbaarheid en appreciatie nalaten waarbij jouw organisatie of merk centraal staan? Kies voor een luxegeschenk en laat een indruk na die voor een lange tijd nazindert! Hieronder vind je een korte opsomming van de meest gekozen luxegeschenken die passen bij ieder speciaal moment.

Schrijfartikelen, een gouden klassieker

Een pen is nu eenmaal een gouden klassieker en blijft een stijlvol relatiegeschenk. De pennen van Hugo Boss, Christian Lacroix, Nina Ricci of Ungaro zijn daar mooie voorbeelden van. Je kiest nooit verkeerd als je een pen als geschenk geeft. Het is bijvoorbeeld het perfecte cadeau om te geven bij het ondertekenen van een nieuw contract! Daarnaast vormen designer schrijfmappen de perfecte aanvulling indien je het geschenk naar een nog hoger level wil tillen!

Handige tassen en organisers

Er zijn tal van designer tassen en organisers die mooi én functioneel zijn! In het gamma van Linkkado vind je voor ieder wat wils. Gaande van naamkaarthouders, aktetassen, shoppingtassen, rugzakken, reistassen tot echte designerbags! Een luxeartikel dat veel wordt gebruikt in het dagelijkse leven waardoor er iedere dag opnieuw een aangename connotatie aan jouw organisatie of merk wordt gegeven!

tassen uit het gamma van de luxegeschenken van Linkkado

Designparaplu’s in ieder formaat

Een paraplu, een simpel maar ontzettend efficiënt geschenk. Zeker in ons Belgenlandje waar het gemiddeld 199 dagen per jaar regent. Gaat je voorkeur uit naar een pocketformaat of liever een groot formaat met een stevige handgreep? Onze designparaplu’s zijn bestand tegen steviger wind- en regenweer en liggen altijd goed in de hand!

Stijlvolle elektronische accessoires

Powerbanks, speakers, draadloze opladers, designer sticks, kaarthouders… De mogelijkheden binnen de elektronische accessoires zijn uitgebreider dan je in de eerste plaats vermoedt. Alle accessoires hebben een moderne look and feel met een lichte en minimalistische esthetiek. Het luxegevoel neemt iedere keer opnieuw de bovenhand dat de ontvanger lang bijblijft.

elektrische accessoires uit het gamma luxegeschenken van Linkkado

Bijzondere sieraden voor bijzondere relaties

Een relatiegeschenk met een extra touch? Geef een mooi sieraad cadeau en wees anders dan de rest! Een juweel symboliseert een speciale relatie in iets tastbaars. In ons ruime assortiment vind je voor iedere relatie het geschikte juweel. Daarnaast beschikken we ook over verschillende sets met combinaties van horloges, armbanden, sjaals of portefeuilles.

Personaliseerbaar luxegeschenk

Door jouw luxe relatiegeschenk te personaliseren, wordt jouw cadeau niet meer vergeten. Ieder luxegeschenk van Linkkado is personaliseerbaar, gaande van jouw logo, bedrijfsnaam tot contactgegevens.

Laten we samen op zoek gaan naar het perfecte luxegeschenk voor jouw klantenrelatie(s)!

Contacteer ons!