fbpx
Default Blog

26 september 2019

Dit zijn dé geschenktips voor Sinterklaas 2019

In de maand december gooit Sinterklaas weer wat lekkers in ons schoentje! Ook op de werkvloer gaat de goedheiligman niet onopgemerkt voorbij. Chocoladeletters, sinterklaaspakketten, sinterklaasfiguren, gevulde snoepzakken… De klassiekers doen het nu eenmaal erg goed! Zeg nu zelf, lekkere chocolade valt toch altijd in de smaak? Bij Linkkado hebben we voor ieder budget leuke sinterklaasgeschenken in huis!

Hieronder vind je dé geschenktips voor Sinterklaas.

Wie zoet is, krijgt lekkers!

Een lekker sinterklaascadeau is een ontzettend leuk gebaar naar je personeel toe. Het is niet alleen een persoonlijk gebaar, het groepsgevoel binnen het team krijgt ook een leuke boost! Mogelijkheden zijn er genoeg: een (suikervrije) chocoladeletter met de beginletter van de naam? Of liever een lekkere verrassingsbox? Last van keuzestress en liever al het snoep in een snoepzak? Uiteraard is er ook nog zak van Sinterklaas die gevuld kan worden!

Alles kan, vanaf €1 kan je bij Linkkado terecht voor een leuk sinterklaascadeau. We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden! Kan je niet wachten?

Bekijk ons uitgebreid Sinterklaasassortiment.

Gepersonaliseerde touch

Een cadeau is een persoonlijk gegeven maar je kan nog een stapje verder gaan. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om je logo te laten bedrukken op het geschenk, zo ontstaat er een aangename associatie met jouw organisatie! Uiteraard kunnen we ook jouw huisstijl doortrekken over de volledige lijn.

Een vaak gekozen cadeau is een koffietas met eventueel een persoonlijke opdruk waarbij de koffietas al wordt gevuld met veel lekkers voor bij de koffie, thee of warme chocomelk. Lever je logo en verdere details aan en wij zorgen voor de rest. Een extra boodschap kan je toevoegen door te kiezen voor een kaart of opdruk op het cadeau zelf.

Geef jouw relaties extra aandacht

December is de maand van de eindejaarsgeschenken, een onverwacht sinterklaascadeau aan het begin van de maand is een mooi moment om je relaties te verrassen. Want zoals eindejaarsgeschenken zelf aangeven, worden ze pas rond Kerstmis of Nieuwjaar verwacht. Met andere woorden vormt Sinterklaas hét moment om je relaties extra te verrassen met een klein of groot sinterklaascadeau. Een fijn moment om positieve aandacht te geven aan jouw klant.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Mail ons je vragen door, we begeleiden je persoonlijk in de zoektocht naar het perfecte sinterklaascadeau! Maak een afspraak en breng een bezoek aan onze showroom. Uiteraard zijn we ook telefonisch bereikbaar om de mogelijkheden te bespreken.

Ga naar ons volledig sinterklaasaanbod!

Klaar om oprechte relaties op te bouwen met je werknemers en zakenrelaties?

Dan ben je bij Linkkado altijd welkom voor een open en warm gesprek!

Contacteer ons!