fbpx
relatiegeschenk linkkado

07 april 2020

Coronacrisis: steek je medewerkers een hart onder de riem

De coronacrisis heeft een grote impact. Onze dagelijkse gewoonten, de economie en bovenal de routine op de werkvloer valt in duigen. Toch is het niet alleen kommer en kwel. Deze crisis, waarin social distancing centraal staat, brengt mensen meer dan ooit samen. Mooie initiatieven duiken overal op. Kleine, onverwachte gebaren raken ons recht in het hart en geven ieder van ons de moed om het hoofd niet te laten hangen.

Ook bedrijfsleiders komen met creatieve manieren om personeel te bedanken voor de inzet, tijdens de crisis én van de afgelopen jaren. Maar goed ook, want als je het eerder nog niet besefte, dan nu wel – werknemers zijn dé drijvende kracht van een bedrijf.

Niets is vanzelfsprekend

Waarom is het net nu zó belangrijk dat we, zelfs als we andere prioriteiten hebben, ons personeel bedanken? Wel, de dagelijkse inzet, gedrevenheid en motivatie die we eerder kregen van ons personeel, is in deze onzekere periode niet meer vanzelfsprekend. Er is moedeloosheid, angst en onwetendheid bij iedereen. Desalniettemin hebben we ons personeel meer dan ooit nodig, nu én na de crisis, en dat mogen ze weten. Daarom is het van groot belang dat bedrijfsleiders het personeel tijdens deze periode extra moed inblazen.

relatiegeschenken linkkado
Mailing “weckpot” gevuld met snoepjes
relatiegeschenken linkkado
Hartenblikje met muntjes

Het werkleven was voorheen de voornaamste routine in het leven en die valt nu weg. Een blijk van waardering, begrip en appreciatie is dus meer dan ooit op z’n plaats. Probeer wel net dat tikkeltje meer moeite te doen dan het uitsturen van een simpele e-mail.

Relatiegeschenk linkkado
Anti-stress hashtag

Een blijk van waardering moet niet grotesk en waardevol zijn, het moet oprecht zijn. Een originele en onverwachte kleinigheid doet wonderen. Bijvoorbeeld, dit simpel doosje muntjes met een hartverwarmende boodschap toont dat je begaan bent met je personeel en dat je aan hen denkt. Bovendien zorgt het ook voor een momentje van troost en een lichtpuntje in een sombere periode.

Een kleinigheid met een persoonlijke boodschap zal je werknemers een extra boost geven om door te zetten tijdens deze moeilijke periode. Zelfs snoepjes of tissues zijn perfect.  Zo krijgen ze bij dagdagelijkse producten een positief gevoel, gelinkt aan je bedrijf. 

relatiegeschenk linkkado
Mini scharnierblikje muntjes met logo of persoonlijke boodschap
Relatiegeschenk linkkado
Tissues om op te sturen

Wij bij Linkkado weten als geen ander wat voor een grote impact een klein, onverwacht cadeautje kan hebben. Daarom hebben wij speciaal voor jou een uitgebreid assortiment aan kleinigheidjes met een boodschap recht uit het hart. Zo kan jij je werknemers een hart onder de riem steken.

Stuur ons een mailtje en we bekijken samen welke kleinigheid hét perfecte cadeautje is om jouw team een hart onder de riem te steken.

Contacteer ons!