fbpx

02 oktober 2019

7 trends voor originele eindejaarsgeschenken

De eindejaarsperiode, het moment waarop we allemaal nostalgisch worden en terugblikken op het voorbije jaar. Een geschenk om je werknemers en relaties te bedanken voor hun energie en inzet mag hier niet aan ontbreken. Wat is nu precies het perfecte eindejaarsgeschenk voor je werknemer of klantenrelatie? Hoe vind je de balans tussen een origineel maar toch persoonlijk cadeau? In de eerste plaats is het belangrijk dat je de ontvanger kent én dat je tegelijkertijd op de hoogte bent van de laatste trends!

Je werknemers of klantenrelaties blij maken met een cadeau? Dan moet je uiteraard weten waarmee je deze persoon blij kan maken. Dit lijkt evident maar niet iedereen is blij met exact hetzelfde cadeau. Man vs. vrouw, jong vs. oud met allemaal verschillende interessegebieden… Allemaal kleine details om rekening mee te houden. Met een eindejaarsgeschenk laat je ook een bepaalde indruk na, als je dan toch iets cadeau geeft doe je dat dus best op een overtuigende manier. Een gemotiveerd en gewaardeerd gevoel is veel waard en bepalend voor de motivatie voor bij het begin van het nieuwe jaar! De laatste trends voor originele eindejaarsgeschenken ontdek je hieronder!

1. Duurzame en natuurlijke look & feel

De meest opvallend trend voor 2019 is duurzaamheid, klinkt niet altijd even sexy maar de realisaties die op de markt worden gebracht zijn knap! Al zeggen we het zelf.

Enerzijds hebben we recyclerugzakken die van 100% gerecycleerd materiaal zijn gemaakt. Fijn om een bewuste manier een geschenk cadeau te kunnen doen! Recyclebags met een eigen opdruk met een leuk geschenk erbij? Alles kan!

Anderzijds zijn de cadeaus met een duurzame look & feel zijn helemaal terug van geweest, vooral accenten met kurk en bamboe zijn op verschillende manieren terug te vinden in ons assortiment. Een koffiebeker met kurken houder (links)? Hét geschenk tijdens koude winterdagen. Liever een dubbelzijdige beker zodat ook koude dranken lekker fris blijven? Ook dat is perfect mogelijk met de houder van bamboe (rechts)!

Daarnaast is er ook de schrijfcollectie waarbij de pennenzak én pen accenten in kurk hebben, een origineel cadeau met een hip uiterlijk!

2. Hightech

De powerbank doorgaat een heuse revolutie en is een geliefkoosd product om cadeau te geven. Een powerbank waarmee je jouw gsm draadloos kan opladen én tegelijkertijd een muziekbox vormt? Check! Liever een powerbank die tegelijkertijd ook een wekker vormt in de ochtend? Dubbel check. Liever een kleiner model, ook wel gekend als het pocketmodel? Aan alle voorkeuren wordt gedacht. Ook een gepersonaliseerd accent is perfect mogelijk.

3. Retro

Er is geen ontkennen meer aan, de trends van vroeger komen terug. Ook in de eindejaarsgeschenken maken we een terugkeer naar de jaren 90! Sommigen noemen het “old school” of “vintage” maar de terugblik naar toen is meer aanwezig dan ooit. Rugzakken met een touch of retro, koelboxen met een trendy design of hippe brooddozen zoals in de tijd van toen. Mag het wat meer zijn? Dan vullen we de rugzakken met extra leuke gadgets en de brooddozen met lekkers. Of wat denk je van onderzetters met retro accenten? Een leuk geschenk dat zowel op de werkvloer als thuis gebruikt kan worden.

4. Vilt is terug van weggeweest

Vilt is het materiaal voor de kerstperiode! Het natuurlijk materiaal is erg veelzijdig en straalt een aangename warmte uit. Daarnaast is vilt een duurzaam materiaal dat gemakkelijk valt te reinigen. Verschillende kerstartikels zijn bij Linkkado beschikbaar in vilt. Op zoek naar een uniek cadeau dat nog jaren meegaat (geloof ons, vilt gaat een trend blijven voor lange tijd), breng dat zeker een bezoekje aan onze showroom en ontdek zelf de mogelijkheden.

5. Klein geschenk, groot gebaar

Uiteraard moet het niet veel zijn wat je cadeau geeft, zolang de intentie erachter oprecht is. De lekkere producten van Best wishes vormen dé manier om oprecht dank je wel te zeggen aan je werknemers of klantenrelaties. De boodschap op de verpakking zorgt voor een persoonlijke aanspreking en het leuke design zorgt ervoor dat het geschenk ongetwijfeld in het oog springt.

Ook de producten van ‘Mwah’ zijn een klein geschenk met een grote boodschap.

Benieuwd naar het aanbod? Kom alle producten ontdekken in onze showroom!

6. Cadeau met hoog aaibaarheidsgehalte

Een ludiek cadeau voor de koude winterdagen? Dan is de rudolf XL sok zeker een aanrader! Altijd warme voeten gegarandeerd, zowel thuis als op kantoor.

7. Feestelijke gadgets

Nog op zoek naar wat feestelijke gadgets voor tijdens je eindejaarsreceptie of kerstfeestje? Party poppers, photobooth accessoires, gepersonaliseerde versnaperingen, champagneglazen en/of -flessen, you name it. Bij Linkkado hebben we in huis!

Maak je afspraak en we bekijken graag samen wat de mogelijkheden zijn op basis van jouw voorkeur!

Contacteer ons!