fbpx

03 maart 2020

2 activiteiten waar je als bedrijf mee scoort !

Paaseitjes zijn steeds een welgekomen relatiegeschenk !

Wil jij paasgeschenken voor personeel of relaties kopen? Kies voor één van onze leuke en originele paasgiften. Een geschenk met Pasen is een leuke manier om verrassend uit de hoek te komen. Zoek een origineel relatiegeschenk voor Pasen. Juist wanneer mensen het niet verwachten kun je met een geschenk enorm veel bereiken. Via Linkkado kun je je paasgeschenk volledig personaliseren. Neem een kijkje in ons assortiment maar beter nog, vraag ons naar een voorstel op maat van jouw budget. Want niet alle mogelijkheden staan op onze website. Zo kan je origineel zijn en een verrassend relatiegeschenk voor Pasen aan je medewerker of klantenrelatie voorstellen.

EK 2020. Wij supporteren mee !

Ik voel het, we gaan het goed doen op het EK ! Om in de sfeer te komen zijn er nu allerlei gadgets die dit mogelijk maken. Maar eentje willen we toch graag in de kijker zetten. Onze EK kauwgommen van Sportlife ! Compleet met de kalender van de Rode Duivels. En wil je ons volkslied dan toch eens kunnen meezingen ? De tekst is er ook op voorzien. Dit alles kan je personaliseren met jouw logo of meer nog, geheel ontwerpen in je eigen stijl. Wij zijn gek van dit artikel, en binnenkort van het EK !

Onze toonzaal in een nieuw kleedje !
Hard gewerkt om onze toonzaal voor de komende maanden te vernieuwen met nieuwe gadgets, promo artikelen en relatiegeschenken. Kom gerust eens kijken en maak een afspraak om onze toonzaal te bezoeken.

Ben je toe aan nieuwe werkkledij ?

Hoe moeilijk is het niet om kledij te kopen vanuit een catalogus of online?  Dan is de kleur niet wat je dacht het was, dan past de maat niet. Het is altijd wat, toch ?
Dit proberen we bij Linkkado te vermijden.

Waarom ?
Omdat u als klant toch weinig tijd wenst te verliezen aan toch iets essentieels dat noodzakelijk is voor u en uw medewerkers. Bij Linkkado kan je de kledij niet alleen zien, maar ook komen passen. Dat spaart tijd en werkt efficiënt.

Kortom ; Werkkledij, ook dat bespreken we graag met u in onze toonzaal, aan de hand van onze pasmodellen. Zo kan je meteen zien of het goed zit :-).

Maak je afspraak en we bekijken graag samen wat de mogelijkheden zijn op basis van jouw voorkeur!

Contacteer ons!